Carne de vita la slow cooker Crock-Pot in sos de vin rosu cu piure de cartofi si varza de Bruxelles

Reteta culinara Carne de vita la slow cooker Crock-Pot in sos de vin rosu cu piure de cartofi si varza de Bruxelles din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Carne de vita la slow cooker Crock-Pot in sos de vin rosu cu piure de cartofi si varza de Bruxelles

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de vita la slow cooker Crock-Pot in sos de vin rosu cu piure de cartofi si varza de Bruxelles

 

INGREDIENTE
Pentru carnea de vita: 3 linguri ulei de masline sau unt 600 grame carne de vita, taiata cuburi 100 grame bacon afumat, taiat fasii 1 ceapa mare, galbena, tocata 250 grame ciuperci proaspete, feliate 2 catei de usturoi, tocati 1 bouquet garni (buchetel din frunze de dafin, cimbru, rozmarin si patrunjel) 1 lingura pasta de tomate 750 ml vin rosu Pentru piure: 500 grame cartofi fainosi unt lapte sare, piper 500 grame varza de Bruxelles

Ingrediente Carne de vita la slow cooker Crock-Pot in sos de vin rosu cu piure de cartofi si varza de Bruxelles

Pentru carnea de vita:

3 linguri ulei de masline sau unt

600 grame carne de vita, taiata cuburi

100 grame bacon afumat, taiat fasii

1 ceapa mare, galbena, tocata

250 grame ciuperci proaspete, feliate

2 catei de usturoi, tocati

1 bouquet garni (buchetel din frunze de dafin, cimbru, rozmarin si patrunjel)

1 lingura pasta de tomate

750 ml vin rosu

Pentru piure:

500 grame cartofi fainosi

unt

lapte

sare, piper

500 grame varza de Bruxelles

Categorii