Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

Reteta culinara Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

 

Nu puteam sa nu incerc si o asa zisa tocanita la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si cum carnea de vitel e cea mai buna in astfel de mancaruri, am pus aparatul la treaba si am avut un rezultat tare bun.

Ingrediente Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

aprox 400 g carne de vitel ( pentru familii mai numeroase dublati cantitatile)

3 cepe galbene (ale mele sunt mici daca ffolositi ceapa mare e suficenta una maxim doua)

2 cepe rosii (la fel ca si la ceapa alba, eu am ceapa mica de gradina)

1 ardei verde

1 ardei rosu

3 morcovi

3 linguri ulei de masline

1 lingurita sare

un pic de piper

verdeturi uscate: oregano, patrunjel si cimbru – cate o jumatate de lingurita din fiecare

1 cana de vin alb sec (aprox 200 ml)

1 cana suc de rosii

4-5 catei mari de usturoi

1 lingurita boia de ardei dulce

Categorii