Cartofi în crustă de sare

Reteta culinara Cartofi în crustă de sare din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Cartofi în crustă de sare

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cartofi în crustă de sare

 

Am rasfoit retetele de la Penyy, pregatite de Alex Petricean si m-a facut sa fac cu ochiul la aceasta reteta numai buna gatita incet la CrockPot 😉 Asa ca am eliberat butoanele 😉 Creste si pofta buna

Sare grunjoasă 1000 g, Apă rece 150 ml, Albuș de ou 2 buc, Cartofi copți 1000 g.

Intr-un vas mai inalt amestecam sarea cu apa si cele 2 albusuri, pana se obtine o consistenta nisipoasa umeda.

Spălați bine cartofii cu un burete de sârmă la prima utilizare. 

Un strat de sare de aprox. 1,5 cm, apoi adaugati cartofii.

Adăugați ierburile și sarea rămasă.

Aragazul lent este setat pe programul HIGH 3 ore.

Cartofii se servesc fierbinti, spargand si tocat stratul superior de sare intr-un mod organizat.

Se savureaza insotit de gustul fiecarui simplu cu ulei de masline sau sos de branza/gem de ardei iute!

 

Bafta si bafta!

Ingrediente Cartofi în crustă de sare

Sare grunjoasă 1000 g, Apă rece 150 ml, Albuș de ou 2 bucăți, Cartofi pentru copt 1000 g.

Categorii