Cartofi, praz și carne tocată de vită, gătite slow

Reteta culinara Cartofi, praz și carne tocată de vită, gătite slow din categoria Slow Cooker. Specific Germania. Cum sa faci Cartofi, praz și carne tocată de vită, gătite slow

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cartofi, praz și carne tocată de vită, gătite slow

 

O mâncărică tare buă și sățioasă, apreciată în zilele răcoroase de toamnă. Cel mai fain este că, le pui toate deodată, setezi aparatul de gătit lent și poți pleca l hopping, iat când te întorci, mâncarea e gata și mai ales caldă! ;) Spor și potfă bună! 

 

INGREDIENTE
Carne tocată de vită cca. 500 g, Praz 1 bucată, Cartofi albi 2 bucăți mari, Ardei kapia 1 bucată, Sare Himalaya 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Cimbru uscat 1 linguriță, Chimen măcinat 1 linguriță, Ulei de măsline 1 lingură, Vin alb demisec cca. 200 ml.

Apartul CrockPot se pornește se setează la programul HIGH și se lasă la încălzit cca. 30 de minute.

Între timp se curăță cartofii, se taie bucățele, apoi prazul și ardeiul kapia, se spală curăță și taie rondele.

După ce s-a încins vasul de ceramic se adaugă carnea tocată de vită, uleiul de măsline, prazul, ardeiul kapia și cartofii. Se asezonează de sare, cimbru, chimen și piper, se adaugă vinul, se amestecă ușor cât să se înglobeze ingredientele, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 4 ore.

Spor și poftă bună!

Ingrediente Cartofi, praz și carne tocată de vită, gătite slow

Carne tocată de vită cca. 500 g, Praz 1 bucată, Cartofi albi 2 bucăți mari, Ardei kapia 1 bucată, Sare Himalaya 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Cimbru uscat 1 linguriță, Chimen măcinat 1 linguriță, Ulei de măsline 1 lingură, Vin alb demisec cca. 200 ml.

Categorii