Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot
Mă bântuia rețeta asta de ceva vreme ;) În sfârșit i-a venit rândul! Se pare că va fi vedetă în CasaZmeilor! ;) P.S. Problema e că, vasul aparatului e prea mic, domnule ;) Numai așa de-o măsea pentru fiecare Zmeu ;) :)))
INGREDIENTE
Cartofii se spală și se pun la gătit cu o cană de apă în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, la programul HIGH 60 de minute. La un interval de 30 de minute se întorc pe partea cealaltă (ei nefiind acoperiți integral cu apă!) .
După ce s-au gătit cartofii, se scot din vas, vasul se curăță și se pregătește pentru copt.
Cartofiilor li se taie un capac translongitudinal și se scobește miezul, cu ajutorul unei linguri.
Miezul cartofilor se pasează, se amestecă cu mozzarella și parmesanul ras, cu smântâna până ce se înglobează toate ingredientele.
Vasul ceramic curățat, se unge cu puțin ulei de măsline, se pun cartofii goliți, în care se adaugă umplutura de cartofi și lactate. Se lasă la gătit pentru cca. 60 de minute pe programul HIGH. Din când în când se ridică, capacul se șterge de aburi, iar la final se mai lasă 30 de minute necoperit pentru a prinde o crustă aurie.
Simplu și tare gustos.
Spor și poftă bună!
Ingrediente Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot
Cartofi albi 4 bucăți mari,
Mozzarella cca. 100 g,
Parmesan, cca. 100 g,
Smântână cca. 100 g.