Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant
Reteta culinara Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant din categoria Rata. Cum sa faci Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant
INGREDIENTE
Ingrediente Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant
Pentru chifle:
300 grame făină albă
1 1/3 linguriță drojdie activă uscată
1/2 linguriță sare
1/3 linguriță zahăr
1 linguriță ulei plus 1 lingură pentru uns
150 ml apă călduță
Pentru pieptul de rata:
2 bucati piept de rata cu piele
sare/piper
2 lingurite mix 5 condimente chinezesti
1/3 castravete tăiat fasii subțiri
2 fire de ceapă verde taiate longitudinal
1/3 morcov taiat julienne
2 linguri ketchup afumat (poate fi inlocuit cu sos picant)
chili taiat rondele
ulei de masline