Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant

Reteta culinara Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant din categoria Rata. Cum sa faci Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant

 

INGREDIENTE
Pentru chifle: 300 grame făină albă 1 1/3 linguriță drojdie activă uscată 1/2 linguriță sare 1/3 linguriță zahăr 1 linguriță ulei plus 1 lingură pentru uns 150 ml apă călduță Pentru pieptul de rata: 2 bucati piept de rata cu piele sare/piper 2 lingurite mix 5 condimente chinezesti 1/3 castravete tăiat fasii subțiri 2 fire de ceapă verde taiate longitudinal 1/3 morcov taiat julienne 2 linguri ketchup afumat (poate fi inlocuit cu sos picant) chili taiat rondele ulei de masline

Ingrediente Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant

Pentru chifle:

300 grame făină albă

1 1/3 linguriță drojdie activă uscată

1/2 linguriță sare

1/3 linguriță zahăr

1 linguriță ulei plus 1 lingură pentru uns

150 ml apă călduță

Pentru pieptul de rata:

2 bucati piept de rata cu piele

sare/piper

2 lingurite mix 5 condimente chinezesti

1/3 castravete tăiat fasii subțiri

2 fire de ceapă verde taiate longitudinal

1/3 morcov taiat julienne

2 linguri ketchup afumat (poate fi inlocuit cu sos picant)

chili taiat rondele

ulei de masline

Categorii