Chiftelute in sos de rosii cu tagliatelle -la Crock Pot

Reteta culinara Chiftelute in sos de rosii cu tagliatelle -la Crock Pot din categoria Slow Cooker. Specific Italia. Cum sa faci Chiftelute in sos de rosii cu tagliatelle -la Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftelute in sos de rosii cu tagliatelle -la Crock Pot

 

 Bune chiftelutele in sos de rosii . De data aceasta au fost pregatite slow . Nota noua la arome a fost data de scortisoara . De ce sa nu punem si noi scortisoara in sos de rosii cum fac sicilienii ?

 

INGREDIENTE
500 gr carne tocata ,mix vita cu porc 2 catei usturoi 1 morcov 1 /2 kapia 1/2 ceapa 2 oua 3 linguri pesmet 1 legatura mica de patrunjel sare ierburi italiene piper Sos de rosii : 6 linguri ulei 2 frunze dafin verde 1/2 ceapa 2 cani suc rosii proaspat preparat in casa 1 lingurita rasa scortisoara macinata busuioc verde Tagliatelle fierte pentru garnitura Parmezean razuit Se pune uleiul sa se infierbante in Crock Pot ,care a fost setat pe High . Cand este fierbinte se pun foile de dafin si ceapa intreaga . Dupa ce incep sa sfaraie se aduga sosul de rosii , sare , piper , busuioc verde taiat fasii si scortisoara . Puneti capacul si incepeti sa preparati chiftelele . Morcovul , ceapa , usturoiul si ardeiul se toaca cu ajutorul robotului de bucatarie . Se amesteca carnea tocata cu legumele macinate , oua , pesmet ,sare , piper si ierburi italiene uscate . Formati chiftele rotunde mai marisoare . Dupa o ora cand sosul fierbe se pun chiftelele una cate una cu grija sa nu se sfarme . Lasati aparatul sa-si faca treaba inca 40 minute . Nu fierbeti prea mult chiftelele .Incercati-le si opriti aparatul daca sunt patrunse . Serviti chiftelele in sos tomat cu garnitura de paste . Noi am avut tagliatele cu spanac si cu ou. Inainte de servire presarati peste chiftele parmezan razuit si decorati cu busuioc verde . Pofta buna !!!

Ingrediente Chiftelute in sos de rosii cu tagliatelle -la Crock Pot

500 gr carne tocata ,mix vita cu porc

2 catei usturoi

1 morcov

1 /2 kapia

1/2 ceapa

2 oua

3 linguri pesmet

1 legatura mica de patrunjel

sare

ierburi italiene

piper

6 linguri ulei

2 frunze dafin verde

1/2 ceapa

2 cani suc rosii proaspat preparat in casa

1 lingurita rasa scortisoara macinata

busuioc verde

Tagliatelle fierte pentru garnitura

Parmezean razuit

Categorii