Ciolan dezosat la Crock Pot

Reteta culinara Ciolan dezosat la Crock Pot din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Ciolan dezosat la Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciolan dezosat la Crock Pot

 

Acest dispozitiv este încă bun. Pune ingredientele în oală, pune-le, dă drumul și fă-ți treaba.  De ceva vreme tot am vrut să încerc o oală minune și iată că, în sfârșit, a venit rândul lui. Alături de niște cartofi și mirodenii, a fost o mâncare bună de servit cu toată familia la masă.

aproximativ 750 g de ciolan afumat dezosat 1 kg de cartofi sare, piper, boia 2 catei de usturoi crengute de cimbru proaspat câteva roșii cherry 30 ml ulei de floarea soarelui 200 ml apă un Crock Pot

Se spala ciolanul, se indeparteaza firul cu care a fost invelit si se tamponeaza excesul de apa. 

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in 2 sau 4, in functie de cat de mari sunt.

Puneți uleiul în vasul aparatului. Se adauga cartofii, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se amesteca cu o spatula de lemn. Asezam bucata de ciolan in mijlocul lor, adaugam usturoiul tocat, rosiile cherry, crengutele de cimbru, presaram condimente deasupra, turnam apa, punem capacul si punem aparatul pe functia High pentru 4 ore.

Serviți cu murătura preferată.

Poftă bună!

Ingrediente Ciolan dezosat la Crock Pot

cca 750 g ciolan dezosat afumat

1 kg cartofi

sare, piper, boia

2 catei de usturoi

crengute de cimbru proaspat

cateva rosii cherry

30 ml ulei de floarea soarelui

200 ml apa

o oala Crock Pot

Categorii