Clafoutis sărat

Reteta culinara Clafoutis sărat din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Clafoutis sărat
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Clafoutis sărat
Un aperitiv, rapid și la îndemâna oricui! 😉 Spor și poftă bună!
INGREDIENTE
În vasul ceramic al aparatului de gătit slow, se pune o foaie de pergament, ce se unge cu unt topit, apoi se adaugă prazul, ardeiul kapia, curățat și feliat subțire, caperele marinate și mozarella tocată mărunt.
Se setează aparatul CrockPot pe modulul HIGH, pentru 30 de minute și se laă la gătit acoperit.
Între timp se pregătește aluatul de bază. Făina, sarea piper-ul, laptele, ouăle și pudra de usturoi se amestecă energic până ce se înglobează toate ingredientele.
Aluatul trebuie să fie un pic mai grosuț decât cel al clătitelor. Acesta se toarnă peste vegetalele gătite împreună cu mozarella și se lasă la gătit, acoperit pentru circa 60 de minute pe modul HIGH.
Se servește cald ca atare!
Spor și poftă bună! 😉
Ingrediente Clafoutis sărat
Praz partea verde 1 bucată, Ardei kapia 1 bucată, Capere marinate 2 linguri, Mozarella cca. 250 g, Unt cca. 50 g, Sare de mare 1 linguriță, Făină 100 g, Ouă 2 bucăți, Lapte cca. 250 ml, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Pudră de usturoi 1 lingură.