Crap crocant-picant cu garam marsala
Reteta culinara din categoria Crap / Caras. Specific Romania. Cum sa faci Crap crocant-picant cu garam marsala
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Crap crocant-picant cu garam marsala
Mi-a placut mult noul condiment indian achizitionat, asa ca l-am testat pe peste. Am marinat pestele intai in iaurt (pe principiul ca daca merge puiul, merge si pestele). Daca pestele tinut in lapte este mai gustos, trebuie sa functioneze si iaurtul care este si usor acrisor.
Ingrediente Crap crocant-picant cu garam marsala
4 bucati mari de crap- 1 kg
1 iaurt mic
sare
1 lingura garam marsala
1/2 lingurita usturoi granulat
1/2 lingurita ghimbir pudra
1/2 lingurita turmeric
chili pudra rasnit proaspat
faina malai
ulei pentru prajit
castraveti si rosii pentru servit