Crap crocant-picant cu garam marsala

Reteta culinara din categoria Crap / Caras. Specific Romania. Cum sa faci Crap crocant-picant cu garam marsala

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Crap crocant-picant cu garam marsala

 

Mi-a placut mult noul condiment indian achizitionat, asa ca l-am testat pe peste. Am marinat pestele intai in iaurt (pe principiul ca daca merge puiul, merge si pestele). Daca pestele tinut in lapte este mai gustos, trebuie sa functioneze si iaurtul care este si usor acrisor.

Ingrediente Crap crocant-picant cu garam marsala

4 bucati mari de crap- 1 kg

1 iaurt mic

sare

1 lingura garam marsala

1/2 lingurita usturoi granulat

1/2 lingurita ghimbir pudra

1/2 lingurita turmeric

chili pudra rasnit proaspat 

faina malai

ulei pentru prajit

castraveti si rosii pentru servit 

Categorii