Crap prajit cu sos de usturoi verde

Reteta culinara Crap prajit cu sos de usturoi verde din categoria Crap / Caras. Specific Romania. Cum sa faci Crap prajit cu sos de usturoi verde

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Crap prajit cu sos de usturoi verde

 

Nu o spun prima data: cu materie prima de calitate si proaspata succesul preparatului este garantat[ nu este nevoie de preparare complicata cu artificii care sa influenteze gustul deosebit ]. Ce pot sa spun ca aproape m-am certat cu sotul de ce mi-a adus acasa asa crap cu carne rosie, plina de sange. Am mai invatat ceva: culoarea aceia vie denota ca pestele este foarte proaspat si pescuit din apa curgatoare rece, de munte. Mare diferenta fata de un crap de balta, de crescatorie. Dupa ce am mancat mi-am schimbat radical atitudinea nu am mai contenit cu laudele. As manca iar- si iar asemenea delicatesa.

Ingrediente Crap prajit cu sos de usturoi verde

1.5 kg crap proaspat

sare

piper

faina alba de grau

ulei pentru prajit

3 fire usturoi verde

1/2 legatura patrunjel verde

50 ml ulei

50 ml apa minerala

2 linguri zeama lamaie

Categorii