Crap prajit cu sos de usturoi verde
Reteta culinara Crap prajit cu sos de usturoi verde din categoria Crap / Caras. Specific Romania. Cum sa faci Crap prajit cu sos de usturoi verde
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Crap prajit cu sos de usturoi verde
Nu o spun prima data: cu materie prima de calitate si proaspata succesul preparatului este garantat[ nu este nevoie de preparare complicata cu artificii care sa influenteze gustul deosebit ]. Ce pot sa spun ca aproape m-am certat cu sotul de ce mi-a adus acasa asa crap cu carne rosie, plina de sange. Am mai invatat ceva: culoarea aceia vie denota ca pestele este foarte proaspat si pescuit din apa curgatoare rece, de munte. Mare diferenta fata de un crap de balta, de crescatorie. Dupa ce am mancat mi-am schimbat radical atitudinea nu am mai contenit cu laudele. As manca iar- si iar asemenea delicatesa.
Ingrediente Crap prajit cu sos de usturoi verde
1.5 kg crap proaspat
sare
piper
faina alba de grau
ulei pentru prajit
3 fire usturoi verde
1/2 legatura patrunjel verde
50 ml ulei
50 ml apa minerala
2 linguri zeama lamaie