Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

Reteta culinara din categoria Crap / Caras. Specific Romania. Cum sa faci Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

 

 Nu am descoperit eu America. Poate voi stiti de trucul acesta. Eu l-am descoperit singura. Sa pun in uleiul de prajit pestele putin usturoi si o crenguta de cimbru  verde.

 

INGREDIENTE
2 buc crap proaspat - 800 gr 200 gr faina malai 200 ml ulei floarea soarelui 2 crengute cimbru verde 3 catei usturoi piper negru macinat sare Salata preferata Initial am pus doar un crap . Mi-am zis ca ajunge . Dupa ce am gustat prima feliuta prajita, am suplimentat materia prima [ atat de bun a fost ]. Crapul se portioneaza in felii potrivite pentru a le intoarce la prajire usor, sa nu se sfarame . Condimentati pestele cu sare si piper . Puneti uleiul la incins . In ulei se pune usturoiul in catei intytregi si cimbrul verde . Se da crapul prin faina de malai si se prajeste in uleiul incins . Cand observati ca usturoul se face maroniu , il scoteti . Prin prajire excesiva usturoiul va da un gust amar , uleiului . Bucatile de peste se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie . Servetul de hartie are rolul sa absoarba uleiul in exces . Serviti crapul in malai alaturi de salata preferata . Noi am avut salata de verdeturi , castraveti si ridichi . Sa nu aruncati cimbrul prajit .Cimbrul verde prajit a avut un gust crocant si delicios . Pofta buna !!!

Ingrediente Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

2 buc crap proaspat - 800 gr

200 gr faina malai

200 ml ulei floarea soarelui

2 crengute cimbru verde

3 catei usturoi

piper negru macinat

sare

Salata preferata

Categorii