Creveți cu vegetale și cârnați gătiți slow

Reteta culinara Creveți cu vegetale și cârnați gătiți slow din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Creveți cu vegetale și cârnați gătiți slow

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Creveți cu vegetale și cârnați gătiți slow

 

Un fel principal, numai bun pentru cină! 😉 pe care doar eu și TataZmeu îl savurăm ;) deocamdată :D Zmeișorii încă sunt reticienți, deși am pus și cârnați afumați în preparat! ;) :))) 

 

INGREDIENTE
Ceapă roșie 1 bucată, Praz verde cca. 200 g, Ardei kapia 1 bucată, Creveți cca. 300 g, Cârnați de porc uscați, Usturoi 2 căței, Roșii cubulețe cca. 500 g, Sare de mare 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Oregano uscat 1 linguriță.

Vegetalele curățate și mărunțite se pun la gătit în vasul de ceramică al aparatului de gătit CrockPot, cca. 30 minute pe modul HIGH.

Apoi se asezonează de sare, piper, oregano, usturoi, se adaugă cârnații tăîați mărunt, roșiile și creveții, lăsându-se la gătit cca. 60 de minute pe modul HIGH.

Se servește fierbinte ca atare sau cu garnitură de orez/cuș-cuș!

Spor și poftă bună! 😉

Ingrediente Creveți cu vegetale și cârnați gătiți slow

Ceapă roșie 1 bucată, Praz verde cca. 200 g, Ardei kapia 1 bucată, Creveți cca. 300 g, Cârnați de porc uscați, Usturoi 2 căței, Roșii cubulețe cca. 500 g, Sare de mare 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Oregano uscat 1 linguriță.

Categorii