Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)
Reteta culinara Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare) din categoria Vegan / Raw vegan. Specific India. Cum sa faci Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)
INGREDIENTE
Ingrediente Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)
Pentru Dhal:
1 vanata
1 ceapa rosie (eu nu am avut, am folosit alba)
2 catei de usturoi
1 bucata de 5 cm de ghimbir proaspat (mie nu imi place foarte mult, am folosit mai putin)
4 linguri pasta de curry Rogan Josh (reteta aici: https://goo.gl/6nuG88)
ulei
250 grame mazare galbena uscata
1 cub concentrat de legume
Pentru temper:
1 chili proaspat
1 mana frunze de curry
1 lingurita seminte de mustar negru
orez fiert pentru servit
chapati pentru servit (reteta aici:https://goo.gl/nidstz)