Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)

Reteta culinara Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare) din categoria Vegan / Raw vegan. Specific India. Cum sa faci Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)

 

INGREDIENTE
Pentru Dhal: 1 vanata 1 ceapa rosie (eu nu am avut, am folosit alba) 2 catei de usturoi 1 bucata de 5 cm de ghimbir proaspat (mie nu imi place foarte mult, am folosit mai putin) 4 linguri pasta de curry Rogan Josh (reteta aici: https://goo.gl/6nuG88) ulei 250 grame mazare galbena uscata 1 cub concentrat de legume Pentru temper: 1 chili proaspat 1 mana frunze de curry 1 lingurita seminte de mustar negru orez fiert pentru servit chapati pentru servit (reteta aici:https://goo.gl/nidstz)

Ingrediente Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)

Pentru Dhal:

1 vanata

1 ceapa rosie (eu nu am avut, am folosit alba)

2 catei de usturoi

1 bucata de 5 cm de ghimbir proaspat (mie nu imi place foarte mult, am folosit mai putin)

4 linguri pasta de curry Rogan Josh (reteta aici: https://goo.gl/6nuG88)

ulei

250 grame mazare galbena uscata

1 cub concentrat de legume

Pentru temper:

1 chili proaspat

1 mana frunze de curry

1 lingurita seminte de mustar negru

orez fiert pentru servit

chapati pentru servit (reteta aici:https://goo.gl/nidstz)

Categorii