Fasole lată cu bucățele de porc și sos de muștar

Reteta culinara Fasole lată cu bucățele de porc și sos de muștar din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Fasole lată cu bucățele de porc și sos de muștar

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fasole lată cu bucățele de porc și sos de muștar

 

TataZmeu dupa o plimbare prin piata, a aterizat acasa cu o punga larga de fasole, din faina aia galbena crocanta 😉 Asa ca pe langa salata clasica de fasole galbena cu iaurt si usturoi, m-am gandit repede la aceasta reteta;) nu am avut idee proasta, cam buna, ma rog pentru unele prea pline de arome 😉

Fasole, adca galbenă 1000 g, Bucăți de porccca. 500 g, Salată de legume cu sos de muștar 200 g, Mărar 1 legătură, Busuioc verde, Pătrunjel verde 2 -3 fire, Apă rece cca. 500 ml, Usturoi 4-5 căței.

Fasolea se spală, apoi se curăță și se taie în bucăți mici.

In bol, minunatul slow cooker de la CrockPot adauga un strat de pastaie, apoi cubuletele de carne, salata de legume cu sos de mustar, apoi un nou strat de fasole galbena. Se adauga verdeata tocata marunt, apa rece aprox. 500 ml si se lasa la fiert pe programul High cca. 4 ore.

Se adauga apoi usturoiul curatat si tocat, se adauga dupa gust sare, piper aromat cu usturoi si ma lasam sa gatesc cca. 30 de minute până la programul HIGH.

Manacrea se serveste fierbinte, insotita de ardei iute si putina paine  😉

 

Bafta si bafta! 

Ingrediente Fasole lată cu bucățele de porc și sos de muștar

Fasole lată, adcă galbenă 1000 g, Bucățele de porccca. 500 g, Salată de legume cu sos de muștar 200 g, Mărar 1 legătură, Busuioc verde, Pătrunjel verde 2 -3 fire, Apă rece cca. 500 ml, Usturoi 4-5 căței.

Categorii