Ficatei de pui cu rigatoni si mazare la slow cooker Crock Pot

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Ficatei de pui cu rigatoni si mazare la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ficatei de pui cu rigatoni si mazare la slow cooker Crock Pot

 

 Foarte comod sa prepari totul in acelasi loc. Nu mai fierbi paste separat. Nu trebuie sa amesteci si nici sa stai cu gandul ca se prinde mancarea Crock Pot-ul isi face treaba.  

 

INGREDIENTE
500 ficatei pui 200 ml lapte 200 gr rigatoni -paste din grau dur preparate cu aparate de bronz 200 gr mazare verde [ congelata ] 150 gr sunculita afumata 100 ml ulei floarea soarelui 100 ml 2 cepe 2 catei usturoi boia dulce de ardei nucsoara proaspat macinata piper negru macinat sare Ficateii se curata bine de pielite si se lasa sa stea la rece in lapte cateva ore . Eu ii pun de seara pana dimineata . Aceasta peratiune are rolul de a scoate o eventuala amareala din ficatei [ ei sunt in apropierea fierei ]. In al doi-lea rand astfel gatiti vor fi gustosi si pufosi . Orice sortiment de ficat trebuie sarat doar la sfarsitul pregatirii .Astfel se evita intarirea lui . Ceapa se curata si se taie marunt .La fel se taie si sunculita . Se pune uleiul in Crock Pot cu butonul dat la High . Cand uleiul este infierbantat se adauga ceapa si sunculita sa se soteze . Se aduga ficateii scursi de lapte . Canda acestia incep sa se albeasca puneti pastele , mazarea si trei cani de apa . Condimentati si sarati. Puneti capacul si lasati sa se gateasca inca o ora si jumatate . Gata !!! Doar trebuie sa mai puneti in farfurii !!!

Ingrediente Ficatei de pui cu rigatoni si mazare la slow cooker Crock Pot

500 ficatei pui

200 ml lapte

200 gr rigatoni -paste din grau dur preparate cu aparate de bronz

200 gr mazare verde [ congelata ]

150 gr sunculita afumata

100 ml ulei floarea soarelui

100 ml

2 cepe

2 catei usturoi

boia dulce de ardei

nucsoara proaspat macinata

piper negru macinat

sare

Categorii