Friptura de pui si porc la slow cooker Crock-Pot cu sos de usturoi verde
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Friptura de pui si porc la slow cooker Crock-Pot cu sos de usturoi verde
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de pui si porc la slow cooker Crock-Pot cu sos de usturoi verde
Cand nu prea ai starea necesara si nu-ti vin alte idei idealiste folosesti ''cioroiul'' pentru necunoscatori crock-pot-ul.....si combini ce-ti trece prin minte....in asa fel incat sa impaci si ''capra si varza, lupul si ce mai era-n poveste''......
Ingrediente Friptura de pui si porc la slow cooker Crock-Pot cu sos de usturoi verde
1 pulpa de pui cca 200 g
costita afumata cca 300 g
un manunchi de usturoi verde, sa fie, sa se simta
sare
piper
20 ml ulei de masline
1/2 cana cu apa ( cana de la bucataras dragalas)
Garnitura
spaghete ( sau ce vreti sau se prepara repede)