Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot
Instructiuni de preparare Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot
Ingrediente Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot
Pentru gulas:
500 gr carne de vitel (pulpa am avut eu)
200-300 gr pulpa de porc
2 cepe rosii
3-4 graunti de usturoi
2 linguri ulei
1 lingura unt
1 ardei capia
2 morcovi
2 tije apio
3-4 rosii carnoase
Sare si piper proaspat rasnit
1 lingurita seminte de chimen
boia dulce si boia afumata
1 lingurita cimbru uscat
Frunze proaspete de patrunjel si de telina
1 lingura plina de pasta de tomatesi pasta de gogosari
500 ml vin rosu si 200-300 ml apa
Pentru budinca de paine/cornuri:
Paine sau cornuri simple
veche de 2-3 zile
2 oua
250-300 ml lapte
Sare dupa gust
unt pentru uns vasul
Pentru servit: ardei iute
smantana(optional)