Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Ungaria. Cum sa faci Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot

 

 Fiecare are o pofta. Sotul meu are cea oaia si cea cu rata in prag de toamna. Musai sa ii indeplinesc dorintele. Bineinteles ca mi-a adus materie prima proaspata de la tara, un sfert de berbecut. Am impartit carnea pentru patru preparate. Prima data am inceput cu o portie de gulas. De mare ajutor mi-a fost slowcookerul Crock-Pot. Am pus carnea la preparat si dupa masa am avut un gulas cu carne delicioasa si frageda. Am preparat acest gulas unguresc dupa o serioasa documentare.

Ingrediente Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot

1.5 kg carne berbecut -pulpa cu os si costita

2 linguri untura proaspata de porc

2 cepe galbene

2 catei usturoi

2 foi dafin

2 linguri pasta rosii

1 ceapa rosie

1 ardei kapia rosu

1 ardei kapia verde

1 felie slanina afumata [50 gr]

1 lingurita boia ardei dulce

1 lingurita Eros Pista -pasta de ardei iute-productie proprie

1 lingura seminte chimen

1/2 lingurita maghiran uscat

sare

patrunjel verde

Categorii