Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Ungaria. Cum sa faci Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot
Fiecare are o pofta. Sotul meu are cea oaia si cea cu rata in prag de toamna. Musai sa ii indeplinesc dorintele. Bineinteles ca mi-a adus materie prima proaspata de la tara, un sfert de berbecut. Am impartit carnea pentru patru preparate. Prima data am inceput cu o portie de gulas. De mare ajutor mi-a fost slowcookerul Crock-Pot. Am pus carnea la preparat si dupa masa am avut un gulas cu carne delicioasa si frageda. Am preparat acest gulas unguresc dupa o serioasa documentare.
Ingrediente Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot
1.5 kg carne berbecut -pulpa cu os si costita
2 linguri untura proaspata de porc
2 cepe galbene
2 catei usturoi
2 foi dafin
2 linguri pasta rosii
1 ceapa rosie
1 ardei kapia rosu
1 ardei kapia verde
1 felie slanina afumata [50 gr]
1 lingurita boia ardei dulce
1 lingurita Eros Pista -pasta de ardei iute-productie proprie
1 lingura seminte chimen
1/2 lingurita maghiran uscat
sare
patrunjel verde