Gulyas de curcan cu ciuperci de pădure și găluște din cartofi

Reteta culinara Gulyas de curcan cu ciuperci de pădure și găluște din cartofi din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Gulyas de curcan cu ciuperci de pădure și găluște din cartofi

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gulyas de curcan cu ciuperci de pădure și găluște din cartofi

 

O rețetă nouă din colecția de rețete de suflet;) Sunt mândru că sunt Bucătar! ;)

Aripă și picior de curcan cca. 1500 g, ceapa galbena 3 bucati, ulei de porumb 2-3 linguri, Ardei gras rosu 1 bucata, Ciuperci sălbatice conservate, cca. 400 g, Sare iodata, frunze de dafin 2 bucati, piper proaspăt măcinat, Usturoi 2-3 catei, Cimbru, vin roșu demisec 100 ml, Pasta de rosii aprox. 100 ml, 2 linguri pasta de ardei, Boia de ardei 2 lingurite, Seminte de chimion 1 lingurita, Galuste de cartofi, aprox. 350 g. Carnea se curata si se pune la fiert in vasul multicooker in programul Boil aprox. 30 minute. Apoi scoateți și curățați oasele. Phillips Multicooker este setat pe programul Fry, timp de 10 minute, bucatile de carne se calesc in ulei de porumb, timp de aprox. Zece minute. Ceapa, ardeiul se curata, se taie bucatele marunte, se adauga in carnea fiarta, impreuna cu ciupercile salbatice conservate, aparatul se pune in programul FIORTE, timp de cca. 60 minute, se adauga aprox. 1000 ml de apă și apoi apăsați butonul START. După 60 de minute, asezonați gulyas-urile cu sare, cimbru, piper, boia de ardei, semințe de chimen, pastă de roșii, pastă de ardei, vin, apoi puneți din nou aparatul pentru cca. Se fierbe 30 de minute. Dupa 15 minute adaugam galustele de cartofi si lasam sa fiarba pana sunt fierte. Gulyas se servește fierbinte cu murături de sezon. Bafta si bafta!

Ingrediente Gulyas de curcan cu ciuperci de pădure și găluște din cartofi

Aripă și pulpă de curcan cca. 1500 g,

Ceapă galbenă 3 bucăți,

Ulei de porumb 2-3 linguri,

Ardei gras roșu 1 bucată,

Ciuperci de pădure conservate cca, 400 g,

Sare iodată,

Foaie de dafin 2 bucăți,

Piper proaspăt măcinat,

Usturoi 2-3 căței,

Cimbru,

Vin roșu demisec 100 ml,

Pastă de roșii cca. 100 ml,

Pastă de ardei 2 linguri,

Boia de ardei dulce 2 lingurițe,

Semințe de chimen 1 linguriță,

Găluște din cartofi, cca. 350 g.

Categorii