Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Rusia. Cum sa faci Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot
Acest preparat gatit la slow cooker nu numai ca este bun, dar si de efect. Se poate servi atat cald, cat si rece. O reteta ce merita incercata si ideala pentru perioada postului cand este dezlegare la peste.
INGREDIENTE
Pestele il decongelam, il evisceram si inlaturam capul si coada, apoi il portionam in bucati potrivite.
Saram si piperam.
Setam aparatul pe functia high.
Adaugam 2 linguri ulei in vasul aparatului slow cooker Crock Pot, si cand este incalzit bine, adaugam ceapa curatata,spalata si taiata grosier.
Cand ceapa devine translucida, adaugam morcovul dat prin razatoare sau dupa preferinta taiat julienne.
Separat intr-o tigaie, adaugam uleiul si prajim usor pestele dat in prealabil in putina faina, apoi il transferam in vasul aparatului, deasupra la morcovi.
Adaugam restul ingedientelor. Fixam pentru 3 ore, pe functia low.
Oprim aparatul, macroul este gata.
Se serveste ca atare fierbinte sau rece cu cartofi piure, natur sau mamaliga.
Pofta buna!
Ingrediente Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot
2 bucati macrou
2 morcovi
2 cepe
2 linguri ulei pentru vasul aparatului
2 linguri ulei pentru prajit pestele
2-3 linguri faina alba
cateva boabe de piper
o lingurita rasa zahar in cazul in care pasta este mai acra (optional)
150 ml pasta de rosii
100 ml suc de rosii
1 foaie dafin
sare dupa gust