Macrou la cuptor

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Macrou la cuptor

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza. Se asaza pestele intr-o tava unsa cu putin ulei, se mai stropesc cu putin ulei, apoi se presara sare, coriandru macinat si cateva foi de dafin. Apreciez coriandrul pentru notele piperate (nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea nu am folosit deloc piper si am pus mai putina lamaie la final. Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute. Se prepara crema de branza: se rade branza intr-un castronel, se adauga smantana si untul si se potriveste de sare. Se adauga si ceapa verde tocata marunt si se amesteca bine. Se spala un ardei gras rosu si se curata de seminte, se umple cu branza si se taie felii. Decorul: se asaza cateva felii de ardei cu branza pe un platou. Din crema de branza ramasa se pot face mici sfere, care se asaza langa ardei si se decoreaza cu felii subtiri de ridichi rosii, se presara susan prajit. Se asaza si pestele, se decoreaza cu frunze de ceapa verde si se stropeste cu putina lamaie. Timp: 40min Portii: 5 Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/macrou-la-cuptor.html

Ingrediente Macrou la cuptor

10 macrouri

ulei

sare dupa gust

cateva foi de dafin

putin coriandru macinat

100 g branza de vaca

50 g unt

3 lingurite smantana

1 legatura ceapa verde

cateva ridichi

1 ardei gras rosu

lamaie

Categorii