Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot

Reteta culinara Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot

 

O mancarica delicioasa aromata cu marar verde gatita incet la Crock-Pot.

 

INGREDIENTE
350 gr piept de pui 1 ceapa 500 gr ciuperci proaspete 100 gr rosii pasate 2 linguri ulei sare piper 50 ml vin alb sec 100 ml apa calda rozmarin uscat marar verde 1 lingurita amidon Taiem pieptul de pui in bucati de marime potrivita. Tocam ceapa fin dupa ce a fost curatata si spalata. Spalam rapid ciupercile sub un jet de apa, le scurgem intr-o sita si le taiem in sferturi, dupa ce am taiat putin din piciorus. Pornim aparratul pe functia de sotare, Dupa ce s-a incalzit si aparatul scoate sunetul caracteristic adaugam uleiul, pieptul de pui si ceapa. Rumenim 2-3 minute, dupa care mutam aparatul pe functia de gatire lenta pentru 4 ore si adaugam ciupercile,rosiile, vinul, apa. Punem capacul si lasam sa treaca timpul. Cu jumatate de ora inainte adaugamsare, piper, rozmarin si amidonul diluat in2 linguri apa rece si omogenizam.Cand aparatul s-a oprit (se va comuta pe functia de pastrare la cald) adaugam mararul.

Ingrediente Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot

350 gr piept de pui

1 ceapa

500 gr ciuperci proaspete

100 gr rosii pasate

2 linguri ulei

sare

piper

50 ml vin alb sec

100 ml apa calda

rozmarin uscat

marar verde

1 lingurita amidon

Categorii