Mancare de ciuperci cu piept de pui la slow cooker Crock-Pot
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Mancare de ciuperci cu piept de pui la slow cooker Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mancare de ciuperci cu piept de pui la slow cooker Crock-Pot
O mancarica delicioasa aromata cu marar verde gatita incet la Crock-Pot.
INGREDIENTE
Taiem pieptul de pui in bucati de marime potrivita. Tocam ceapa fin dupa ce a fost curatata si spalata. Spalam rapid ciupercile sub un jet de apa, le scurgem intr-o sita si le taiem in sferturi, dupa ce am taiat putin din piciorus. Pornim aparratul pe functia de sotare, Dupa ce s-a incalzit si aparatul scoate sunetul caracteristic adaugam uleiul, pieptul de pui si ceapa. Rumenim 2-3 minute, dupa care mutam aparatul pe functia de gatire lenta pentru 4 ore si adaugam ciupercile,rosiile, vinul, apa. Punem capacul si lasam sa treaca timpul. Cu jumatate de ora inainte adaugamsare, piper, rozmarin si amidonul diluat in2 linguri apa rece si omogenizam.Cand aparatul s-a oprit (se va comuta pe functia de pastrare la cald) adaugam mararul.
Ingrediente Mancare de ciuperci cu piept de pui la slow cooker Crock-Pot
350 gr piept de pui
1 ceapa
500 gr ciuperci proaspete
100 gr rosii pasate
2 linguri ulei
sare
piper
50 ml vin alb sec
100 ml apa calda
rozmarin uscat
marar verde
1 lingurita amidon