Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot

Timp de preparare 6 ore si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea boabe, apoi legumele spalate si taiate marunt. Eu am pus si carnati: cabanosii sunt preferatii mei. Deasupra se pun mirodeniile: sare, foi de dafin. Eu am folosit si vegeta de casa (patrunjel radacina, morcov ras, ardei kapia rosu). Apoi se adauga bulionul si rosiile si se acopera cu apa. Initial am pus cam 400 ml apa, am setat aparatul la functia high si l-am lasat 4 ore, dar pentru ca fasolea nu era foarte patrunsa, am mai completat cu aprox 200 ml apa si am mai lasat cam doua ore. Nota! In ultimele zece minute, se ingroasa sosul cu putina faina dizolvata in apa si pusa prin strecuratoare, altfel iese ca o ciorba. Nota! aparatul l-am pus pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura. Portii: 8 Timp de pregatire: 10 min Timp de gatire: aprox 6 ore, pe nivelul high. Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/10/mancare-de-fasole-boabe-cu-cabanosi-la.html

Ingrediente Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot

700 g fasole boabe

2 cepe albe

1 morcov

1 ardei gra

1 lingurita sare

2 foi de dafin

3 carnati cabano

2-3 linguri rosii in so

1 lingura bulion desfacut in putina apa

Optional: o lingurita vegeta de casa (patrunjel radacina

morcov ra

ardei kapia rosu)

600 ml apa

1 lingurita faina

Categorii