Mancare greceasca de miel(capama) gatita la Crock-Pot

Reteta culinara Mancare greceasca de miel(capama) gatita la Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Mancare greceasca de miel(capama) gatita la Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mancare greceasca de miel(capama) gatita la Crock-Pot

 

Vasul asta e chiar cel potrivit pentru aceasta mancare care trebuie gatita lent.Exista multe variante a acestei mancari, eu am ales una cu  organe de miel.Am adaugat si  pasta de rosii doar pentru ca nu imi placea culoarea, in general nu imi place mancarea fara rosii.Gustul este unul nemaipomenit pe care nu l-as fi obtinut decat prin gatirea in acest vas.

 

INGREDIENTE
1 pulpa miel organe miel(plaman, ficat, inima, rinichi) 3 legaturi ceapa verde 2 legaturi marar verde 2 legaturi patrunjel verde 2 bucati ceapa uscata 3 linguri ulei 2 linguri pasta de tomate sare piper negru macinat 2 foi de dafin cimbru uscat boia iute optional Curatam pulpa de pielite si scoatem carnea de pe os.Taiem carnea cubulete mici. Procedam la fel cu organele de miel.Tinem ficatul taiat cubulete in putina apa rece pentru a iesi sangele din el, apoi scurgem organele intr-o sita. Curatam ceapa, cepa verde si le taiem marunt. Taiem verdeturile fin. In acest moment nu ne ramane decat sa asezam in straturi carnea si verdeturile. Turnam uleiul in vasul aparatului Crock-Pot. Asezam jumatate din ceapa uscata, apoi jumatate din cuburule de carne, presaram ceapa verde, un strat de organe,marar si patrunjel si repetam inca o data. Asezam capacul si pornim aparatul pe HIgh pentru 5 ore. Inainte cu o ora de a fi gata punem pasta de rosii, sare, piper, foi de dafin, boiaua iute si cimbru.

Ingrediente Mancare greceasca de miel(capama) gatita la Crock-Pot

1 pulpa miel

organe miel(plaman, ficat, inima, rinichi)

3 legaturi ceapa verde

2 legaturi marar verde

2 legaturi patrunjel verde

2 bucati ceapa uscata

3 linguri ulei

2 linguri pasta de tomate

sare

piper negru macinat

2 foi de dafin

cimbru uscat

boia iute optional

Categorii