Medalion de vitel cu pleurotus și baby morcov

Reteta culinara Medalion de vitel cu pleurotus și baby morcov din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Medalion de vitel cu pleurotus și baby morcov

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Medalion de vitel cu pleurotus și baby morcov

 

Fraged, sănătos și tare gustos, mai ales gătit slow! ;)   Se savurează cu un sos picatn sau în cazul nostru cu dulceață din ardei iuți a la Panacris!

 

INGREDIENTE
Medalioane de vițel 4 bucăți cca. 400 g, Ciuperci pleurotus cca. 500 g, Baby morcov cca. 250 g, Ulei de măsline 2 linguri, Vin alb demisec cca. 100 ml, Boia de ardei dulce 1 linguriță, Usturoi garnulat 2 lingurițe, Cimbru 1 linguriță, Sare de mare 1 linguriță, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță.

Carnea se asezonează de sare, piper și cimbru, apoi se adaugă în vasul de ceramic al aparatului de gătit slow, împreună cu ciupercile mărunțite și morcovul baby, se adaugă vinul și uleiul de măsline, apoi se lasă la gătit 60 de minute pe programul HIGH.

Spor și poftă bună!

Ingrediente Medalion de vitel cu pleurotus și baby morcov

Medalioane de vițel 4 bucăți cca. 400 g, Ciuperci pleurotus cca. 500 g, Baby morcov cca. 250 g, Ulei de măsline 2 linguri, Vin alb demisec cca. 100 ml, Boia de ardei dulce 1 linguriță, Usturoi garnulat 2 lingurițe, Cimbru 1 linguriță, Sare de mare 1 linguriță, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță.

Categorii