Mic dejun cald

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mic dejun cald

Intr-un vas/tava asezam hartie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel incat sa putem acoperi continutul), asezam feliile de paine, iar printre acestea cascavalul, kaizerul/sunca si ardeiul gras taiat rondele. Presaram ceapa verde tocata marunt, adaugam cubuletele de unt si asezam foaia de copt parte peste parte. Punem vasul in cuptorul incins pentru 20 de minute, dupa care desfacem hartia si lasam sa se rumeneasca usor, pentru inca 10 minute. Optional, inainte de a scoate vasul din cuptor, se poate presara putin cascaval ras. Se serveste cald. Pofta buna!

Ingrediente Mic dejun cald

Paine feliata

un ardei gras rosu

10 felii de cascaval

10 felii de sunca/kaizer

3-4 fire de ceapa verde

cateva cuburi de unt

Categorii