Mic dejun cu capsuni

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mic dejun cu capsuni

Taiem chifla in doua pe lungime. O punem in prajitor si o prajim pentru 3-4 minute. Stropim feliile cu putin ulei de dovleac. Luam 4-5 capsuni, le indepartam coditele si le taiem cuburi. Le punem intr-un castronel, adaugam putin ulei de dovleac si un praf de sare. Amestecam si le lasam 5 minute sa-si lase aromele.Pentru bruschete: puneti pe o felie de chifla cubuletele de capsuni si semintele de rodie. Pe o scobitoare puneti alternand bucati de branzica cu capsuni. Asezatile pe feliile de chifla prajita. Puneti feliile de chifla pe o farfurie, alaturi mai adaugati capsuni, bucatele de branzica si feliute de cascaval. Pentru milkshake: se aleg capsuni cat mai coapte, se pun in blender. Se adauga restul ingredientelor si se mixeaza totul timp de 1 minut.Bautura este gata. Simplu si rapid! TIPS: Cand faceti combinatii sarate cu fructe, e de preferat sa puneti putina sare peste ele…aceasta intensifica aroma, parfumul fructului

Ingrediente Mic dejun cu capsuni

1 chifla cu morcovi (de la Kaufland)

Branzica calcica pentru copii

Capsuni

1 lingura seminte de rodie

1 praf mic de sare

1-2 frunze de busuioc mov

2-3 linguri ulei de buna calitate(eu am folosit ulei de dovleac)

Cascaval

Pentru milkshake:

5-6 capsuni

2 linguri seminte de rodie

1 lingurita miere cu aroma de cuisoare

½ banana

50 ml chefir

150 ml lapte

Categorii