Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Le punem la fiert in apa cu putina sare si cand sunt pe jumatate fierte le scoatem pe o farfurie si le zdrobim cu o furculita. Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam usturoiul tocat si putina apa si lasam sa fiarba 1-2 minute. Adăugați piureul de cartofi, adăugați sare și piper după gust și amestecați. Lasam sa fiarba cateva minute continuand sa amestecam, apoi stingem focul. Tăiați blatul mini-baghetelor, îndepărtați miezul, puneți câteva bucăți de unt înăuntru și umpleți-le cu cartofi amestecați cu usturoi. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute. După 10 minute, le scoateți și presărați brânza rasă. Se da din nou la cuptor si se lasa cam 10 minute pana cand branza se topeste si se rumeneste usor. Sunt usor crocante la exterior si moi si parfumate la interior. Sunt perfecte în orice moment al zilei, dar și pentru a fi împachetate la școală sau la serviciu.

Ingrediente Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

2 mini baghete

2 cartofi medii

4 catei mari de usturoi

sare

piper

cascaval afumat

2 linguri de ulei

Categorii