Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Franta. Cum sa faci Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot

 

Navarinul este o tocana de berbecut  specifice gastronomiei franceze. Ingredientul principal fiind napii suedezi .Este un preparat destul de  consistent .Procesul de pregatire este de lunga durata de aceea ei o considera o mancare de weekend. E prima oara cand l-am gatit la slow cooker-ul Crock-Pot primit ca premiu.  A iesit super bun .

Ingrediente Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot

600 grame de carne de bebecut taiata bucati (indicat si cu os )

4 napi suedezi

6-8 cartofi roz

800 grame rosii taiate bucati la cutie sau facut in casa

1 lingura pasata de rosii

400 grame ceapa

eu am avut ceapa –perla

400 grame morcovi taiati potriviti ,eu am pus baby morcov

O cana mazare congelata

Un bouquet garni clasic

2 catei usturoi

3 linguri de ulei masline

Sare dupa gust

Piper dupa gust

O cana de vin alb sec

50-80 g unt

Categorii