Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Franta. Cum sa faci Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot
Navarinul este o tocana de berbecut specifice gastronomiei franceze. Ingredientul principal fiind napii suedezi .Este un preparat destul de consistent .Procesul de pregatire este de lunga durata de aceea ei o considera o mancare de weekend. E prima oara cand l-am gatit la slow cooker-ul Crock-Pot primit ca premiu. A iesit super bun .
Ingrediente Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot
600 grame de carne de bebecut taiata bucati (indicat si cu os )
4 napi suedezi
6-8 cartofi roz
800 grame rosii taiate bucati la cutie sau facut in casa
1 lingura pasata de rosii
400 grame ceapa
eu am avut ceapa –perla
400 grame morcovi taiati potriviti ,eu am pus baby morcov
O cana mazare congelata
Un bouquet garni clasic
2 catei usturoi
3 linguri de ulei masline
Sare dupa gust
Piper dupa gust
O cana de vin alb sec
50-80 g unt