Ou ochi fardat

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ou ochi fardat

Se pregateste o tavita mica de dimensiune , gen celei pentru pizza.Se pune o felie de paine in tava , peste ea se sparge cu grija un ou. Avem grija ca oul sa fie spart pe centru feliei de paine.A 2-a felie de paine se decupeaza cu un pahar , facand-ui un capac oului.Se pune marginea feliei de paine decupate, cu grija peste ou,in asa fel incat sa-l incadram ca intr-o rama de tablou. Alaturi pe tava, nu peste ou se pune si cercul de miez de paine ce l-am decupat .Se pudreaza oul cu sare si piper si se da la cuptor , la 220 grade cam 5-7 minute, dupa cat de rumenit vrem sa fie oul. Se scoate cu o paleta cu grija din tava , se pune pe o farfurie , ii asezam capacul si-l papam. Pofta buna. Un amuzament pentru copii,cei mici, mai mofturosi.

Ingrediente Ou ochi fardat

2 felii de paine toast(eu am folosit integrala),un ou ,sare si piper.

Categorii