Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

Reteta culinara Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar din categoria Vegan / Raw vegan. Cum sa faci Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

 

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar, o reteta vegana, quick&easy si plina de proteine.  Daca renuntati la sosul pesto, reteta se transforma in una de post, numai buna pentru aceasta perioada.   

1 pachet 250 g spaghetti de konjac 1 cutie 300 g tofu 3-4 rosii uscate, in ulei 2-3 lg mazare 1 lingurita sos pesto 1 lg ulei de masline Pt tofu crispy: Amidon de porumb Boia de ardei dulce Chimen

Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite. Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec.

Incinge tigaia gratar, unge-o cu putin ulei de masline si aranjeaza bucatile de tofu in tigaie. Intoarce pe toate partile bucatile de tofu, pana se rumenesc frumos si devin usor crispy.

Gateste mazarea separat intr-o tigaie mica, de o persoana: adauga un strop de ulei de masline, un strop de apa calda si foarte putina sare.

Pune o alta tigaie pe foc, in care sa incapa toate ingredientele si unge-o cu 1 lg ulei de masline. Adauga pastele de konjac direct din punga, caci acestea nu au nevoie de preparare inainte, sare, sosul pesto si omogenizeaza pana pastele prind putina culoare. Adauga mazarea, rosiile uscate taiate (cu tot cu uleiul de masline in care au fost conservate) si la final tofu crispy.

Enjoy!

Ingrediente Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

1 pachet 250 g spaghetti de konjac

1 cutie 300 g tofu

3-4 rosii uscate, in ulei

2-3 lg mazare

1 lingurita sos pesto

1 lg ulei de masline

Pt tofu crispy:

Amidon de porumb

Boia de ardei dulce

Chimen

Categorii