Piept de rata caramelizat la cuptor

Reteta culinara Piept de rata caramelizat la cuptor din categoria Rata. Specific China. Cum sa faci Piept de rata caramelizat la cuptor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de rata caramelizat la cuptor

 

Nu sunt eu o mare iubitoare de carne,dar daca imi spui cuvantul RATA ….deja lucrurile se schimba si papilele mele gustative incep sa o ia razna si nu mai am liniste cu ele pana cand nu le dau…rata:). Am avut initial o rata intreaga dar pentru ca in familia mea numai eu mananc aceasta minuntata pasare,am portionat-o si in felul asta ma rasfat de mai multe ori . acum a venit randul pieptului de rata asa ca m-am gandit sa il fac cat mai apetisant si sa ma bucur de el. L-am taiat in 2 buc si partea cu pielita am crestat-o cu un cutit bine ascutit (numai pielea fara a atinge si carnea),am condimentat-o apoi cu:

Ingrediente Piept de rata caramelizat la cuptor

Curry,

sos de soia,

chilli,

1 catel de usturoi zdrobit si

am lasat carnea sa stea o vreme in acest bait sa ii spun asa…cam 2-3 ore la frigider.

Categorii