Piept de rata cu cartofi si sparanghel

Reteta culinara din categoria Rata. Cum sa faci Piept de rata cu cartofi si sparanghel

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de rata cu cartofi si sparanghel

 

Pieptul de rata a intrat recent in meniul nostru, nu foarte des, dar de cateva ori pe luna, da!!! Prima data am vrut doar sa probez, daca este pe placul familiei si Da au fost destul mancaciosi, le-au placut foarte mult. Carnea ama gatit-o intre medium si bine facuta, avand in vedere ca fetita trebuia sa pape si ea, iar garnitura am facut-o la cerere. Noua ne-a placut!

Ingrediente Piept de rata cu cartofi si sparanghel

1 piept de rata

sare

piper negru

5 fire sparanghel curatat de flori si cotoare

apa cu sare pentru oparit sparanghelul

300g cartofi mici

1 cubulet de unt

Categorii