Piept de rata cu cirese
Reteta culinara Piept de rata cu cirese din categoria Rata. Specific Franta. Cum sa faci Piept de rata cu cirese
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de rata cu cirese
Inca o reteta frantuzeasca :) un fel de mâncare delicios si uimitor, o combinatie dulce- sarat, o explozie pentru papilele gustative. Pieptul de rata este considerat o delicatesa si se combina foarte bine cu fructe dulci. Otetul balsamic da un pic de "peps". Combinat cu vinul rosu, cu supa de pui, lasat totul sa scada bine si legat cu unt, la sfarsit, se va obtine un sos minunat. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/06/piept-de-rata-cu-cirese.html
Ingrediente Piept de rata cu cirese
1 piept de rață de 400 g
250 g de cireșe
5 cl de vin rosu
1 lingura de otet balsamic
2 linguri ulei de masline
10 ml supă de pui
20 g de unt
1 lingurita dezahar
sare, piper