Piept de rata cu cirese

Reteta culinara Piept de rata cu cirese din categoria Rata. Specific Franta. Cum sa faci Piept de rata cu cirese

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de rata cu cirese

 

Inca o reteta frantuzeasca :) un fel de mâncare delicios si uimitor, o combinatie dulce- sarat, o explozie pentru papilele gustative. Pieptul de rata este considerat o delicatesa si se combina foarte bine cu fructe dulci. Otetul balsamic da un pic de "peps". Combinat cu vinul rosu, cu supa de pui, lasat totul sa scada bine si legat cu unt, la sfarsit, se va obtine un sos minunat.  http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/06/piept-de-rata-cu-cirese.html

Ingrediente Piept de rata cu cirese

1 piept de rață de 400 g

250 g de cireșe

5 cl de vin rosu

1 lingura de otet balsamic

2 linguri ulei de masline

10 ml supă de pui

20 g de unt

1 lingurita dezahar

sare, piper

Categorii