Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot
Reteta culinara Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot
;) No, am o problemă, am creat acest minutat fel, la plesenală, n-am notat ce am pus în oala minunată a vasului CrockPot, așa că acum trebuie să scriu rețeta din poze și gustul ce l-am savurat ;) Eu vă asigur că papilele mele gusative încă mai au memorie ;) Această rețetă e dedicată provocării http://panacris.blogspot.ro/2016/03/provocarea-cutia-misterelor-mistery-box.html Lista misterioasă propusă de mine conține: Alliaceae (ceapă verde, usturoi verde, leurdă, chives, ceapă galbenă/roșie/albă), salate de sezon (verde, roma, valeriană, rucola, andive, spanac, untișor), ridichii, tuberculi (cartofi roșii/albi/violet/dulci/napi), rădăcinoase, carne de iepure/rață, oua, faina, lactate, citrice (limete, lămâie, portocale, grapefruit roșu/galben, pomelo, sweetie) și ingredientul vedetă: FISTIC-ul ;) Sper că v-am atras atenția, nu-i deloc greu, doar un pic cam costisitoare rețeta, recunosc ;) dar e tare savuroasă și un pic mai specială ;) Spor și poftă bună!
Ingrediente Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot
Piept de rață 2 bucăți cca. 500 g,
Ulei de măsline aromatizat cu portocale cca. 50 ml,
Sare de himalya 1 linguriță,
Piper roșu, alb, verde și negru 1 linguriță,
Grapefruit roșu 1 bucată,
Portocală 2 bucăți,
Fenicul ½ bucată,
Rucola cca. 100 g,
Fistic sărat și decojit cca. 100 g,
Caju 50 g.
Pentru decor:
Oțet balsamic