Piept de rata cu pepene galben

Reteta culinara din categoria Rata. Specific Franta. Cum sa faci Piept de rata cu pepene galben

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de rata cu pepene galben

 

Pieptul de rata este considerat o delicatesa si se combina foarte bine cu fructele dulci. Dupa reteta Piept de rață cu cireșe, vă propun o alta combinatie dulce- sarat, o explozie pentru papilele gustative. Am ales o carne de rata tip piept-muschiulet fara piele si grasime, taiata fileuri subtiri si am asezonat-o cu piper de Sichuan si sare neagra de Hawaï. Pepenele l-am parfumat cu anis stelat si gatit in unt sarat cu miere. https://www.blogulluicatalina.com/2018/07/piept-de-rata-cu-pepene-galben.html

Ingrediente Piept de rata cu pepene galben

200 g piept de rata fara grasime

1/2 pepene galben (melon)

2 linguri zeama de lamaie

40 g de unt demi sarat

1/4 de ardei rosu

1/2 lingurita piper de Sichuan

1/2 lingurita de sare neagra de Hawaï

1 anason stelat (badian)

1 lingurita de miere

1 lingurita de sos pentru gratar sau ketchup

Categorii