Piept de rata cu sos de mere si cimbru
Reteta culinara Piept de rata cu sos de mere si cimbru din categoria Rata. Specific Romania. Cum sa faci Piept de rata cu sos de mere si cimbru
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de rata cu sos de mere si cimbru
Mereu am spus ca rata este preferata mea,dar din pacate sunt singura la noi in casa care mananc aceasta carne de aceea nici nu fac foarte des,pentru ca…trebuie sa ma lupt eu singura cu ea :) Astazi printre alte preparate am zis sa imi fac si mie pofta si mi-am facut o jumatate de piept de rata cu un delicios sos de mere,pe care l-am folosit si la friptura de porc pe care am facut-o pentru ca porcul si marul se inteleg bine din ce stiu eu :)
Ingrediente Piept de rata cu sos de mere si cimbru
Am folosit pentru carne:
o jumatate piept de rata fara os
sos de ardei iuti
sos de stridii
Pentru sos:
2 mere
cimbru
sos de stridii
sos pimento
1/4 lingurita zahar
1 cana apa
1 lingurita amidon dizolvat in 3 lingurite apa