Prajitura de ciocolata

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura de ciocolata

Ouale se freca cu zahar si ulei.Se amesteca faina cu cele 2 cacao dupa care se adauga la compozitia de oua dupa care se adauga smantina. Intr-o tava rotunda de 24-26 cm unsa cu putin ulei se toarna compozitia. Se coace la 180 de grade pina cind batul iese uscat-30 de minute. Se topeste ciocolata in smantina si se toarna peste torta. Usoara si minunata.E bine de servit cu inghetata.

Ingrediente Prajitura de ciocolata

1pahar de faina

1pahar de zahar

1 praf de copt

1/3 pahar cacao+1/3 pahar cacao ptr baut(ptr copii)

3/4 pahar ulei

4 oua

125 ml smantina ptr frisca

ptr glazura

100 gr ciocolata amaruie

125 ml de frisca

Categorii