Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

 

Am cumpărat recent o carne de capră. Am crezut ca nu am pregatit marinada in bere si, pentru ca congelatorul trebuie reorganizat putin, am inceput sa o pregatesc. Va spun sincer ca a iesit neasteptat de tandru si buuuunaaaaa!

pulpă de capră 1 doza ei condimente agreate-rozmarin, sare, piper, dafin 3-4 roșii mari 200 ml. vin alb

Mai întâi, pregătiți amestecul de condimente.

Pulpa de capră se spală și se șterge cu prosoape de hârtie.

Imprieteneste-te cu condimentele de carne masand carnea si lasa-le sa se imprieteneasca intr-o baie de bere. După 2-3 ore, scoateți pulpa și spălați-o cu condimente.

Tocați mărunt roșiile spălate.

Pune carnea de capră în vasul de aragaz lent Crock Pot , adaugă o linguriță din fiecare condiment, vin, roșii și acoperă vasul.

După 2 ore, la HIGH, opriți Crock Pot și lăsați oala acolo până se răcește. Se serveste cu garnitura si salata dorite.

Sa-ti fie de folos!

Ingrediente Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

pulpa de ied

1 doza bere

condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin

3-4 rosii mare

200ml. vin alb

Categorii