Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot
Reteta culinara Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot
INGREDIENTE
Carnea se spala ,se taie bucati si se aseaza in vasul Crock Pot.
Punem ulei de masline,usturoiul taiat felii,condimnetele,apa.
Cand mai este doar 1 ora se adauga si vinul rosu.
Setam Functia Hight si lasam pentru 3:30 .
Se serveste cu orez sau piure de cartofi.
Ingrediente Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot
o bucata carne manzat de vita
1-2 catei usturoi
50 ml vin rosu
ulei masline
apa
sare/piper