Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot

Reteta culinara Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot

 

INGREDIENTE
o bucata carne manzat de vita 1-2 catei usturoi 50 ml vin rosu ulei masline apa sare/piper

Carnea se spala ,se taie bucati si se aseaza in vasul Crock Pot.

Punem ulei de masline,usturoiul taiat felii,condimnetele,apa.

Cand mai este doar 1 ora se adauga si vinul rosu.

Setam Functia Hight si lasam pentru 3:30 .

Se serveste cu orez sau piure de cartofi.

Ingrediente Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la Crock Pot

o bucata carne manzat de vita

1-2 catei usturoi

50 ml vin rosu

ulei masline

apa

sare/piper

Categorii