Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot

 

INGREDIENTE
o bucata carne manzat de vita 1-2 catei usturoi 50 ml vin rosu ulei masline apa sare/piper

Carnea se spala, se taie bucati si se asaza in vasul aparatului slow cooker Crock Pot.

Punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, condimnetele, apa. Setam functia High si lasam pentru 3:30 .

Cand mai este doar 1 ora, se adauga si vinul rosu.

Se serveste cu orez sau piure de cartofi.

Ingrediente Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot

o bucata carne manzat de vita

1-2 catei usturoi

50 ml vin rosu

ulei masline

apa

sare/piper

Categorii