Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun

 

Am pregatit zilele trecute o bucata de pulpa de porc la Crock-pot, care a iesit delicioasa, frageda si extrem de aromata. Initial am vrut sa o pun la cuptor, de aceea am si condimentat-o in avans, insa ulterior m-am razgandit deoarece nu aveam timp de vegheat cuptorul si oricum stiam ca va iesi mult mai frageda la Crock-Pot

 

INGREDIENTE
1 bucata pulpa(1kg) condimente pentru carne de porc(coriandru, chimen,maghiran, sare, piper, ienibahar, usturoi) 1 lingura ulei boia dulce 2 masuri orez brun sare

Amestecam toate condimentele cu uleiul. Masam bine carnea cu amestecul de contimente si lasam carnea la rece pentru cel putin 1 ora.

In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot punem gratarul cu 2 pozitii. Eu l-am pus pe pozitia joasa. Selectam functia de prajire si temperatura necesara.Eu am pastrat temperatura de 150 de grade. Am lasat aparatul sa se incalzeasca.

Cand aparatul a emis sunetul ca a ajuns la temperatura necesara asezam bucata de carne. Am lasat bucata de carne 10 minute, apoi am mutat aparatul pe functia GATIRE LENTA pentru 3 ore si jumatate.

Cand carnea este gata oprim aparatul si scoatem gratarul cu carnea. Spalam bine aparatul,il stergem si il asezam din nou in vas.

Asezam in vas 2 masuri de orez brun. Punem 3 1/2 masuri apa si sare, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe Gatire la aburi.

Cand orezul a absorbit toata apa aparatul, se va opri singur iar orezul va fi perfect. Servim pulpa de porc cu orezul brun si muraturi sau putem sa facem un sos.

Ingrediente Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun

1 bucata pulpa(1kg)

condimente pentru carne de porc(coriandru, chimen,maghiran, sare, piper, ienibahar, usturoi)

1 lingura ulei

boia dulce

2 masuri orez brun

sare

Categorii