Pulpa de rata cu varza rosie
Reteta culinara Pulpa de rata cu varza rosie din categoria Rata. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de rata cu varza rosie
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de rata cu varza rosie
Nu mai este deja un secret faptul ca rata este carnea pe care eu o ador,daca e bine gatita si are gust bun,as putea manca rata de 3 ori pe zi.Din pacate nu gasesc asa ceva in pauza de masa de la birou,dar din fericire,atunci cand am timp,pregatesc acasa o rata minunata,aromata si exact pe gustul meu,care sper insa sa fie si pe gustul vostru :)
Ingrediente Pulpa de rata cu varza rosie
Am folosit:
2 pulpe de rata
sos soia
crema de otet balsamic,
zahar brun
scortisoara,
anason macinat
chilly,
paprika iute afumata
lapte
Pentru garnitura:
1 varza rosie medie
sare,piper
3 lingurite zahar
2 lingurite otet