Pulpe de curcan cu verdețuri și usturoi, gătite lent

Reteta culinara Pulpe de curcan cu verdețuri și usturoi, gătite lent din categoria Slow Cooker. Specific Germania. Cum sa faci Pulpe de curcan cu verdețuri și usturoi, gătite lent

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de curcan cu verdețuri și usturoi, gătite lent

 

O friptură tare bună și pentru dietă, mai ales că e gătită lent, de Alin, ajutorul casei Zmeilor! 😉 aparatul CrockPot, slow cook!  Simplă și are gustoasă! ;)

 

INGREDIENTE
Pulpe de curcan 2 bucăți, Ulei de măsline cca. 2 linguri, Condimente pentru marinare uscata de la Fuchs RUB cu usturoi (usturoi prăjit, piper, ceapă deshidratată, boia, ghimbir, chimen, pătrunjel, coriandru, curcuma, cuișoare, schinduf, fenicul, pudră de mustar, sare de mare, zahăr din trestie) cca. 2 linguri,

Pulpele de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi și usturoi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul CrockPot-ului, sau într-un vas termorezistent.

Apoi se completează cu vin, și se lasă la gătit slow, în CrockPot, cca. 4 ore, la modulul High, sau cca. 2 ore la cuptor, la 200 grade, acoperit.

Pulpele se servesc ca atare sau alături de garniturile preferate și salată de sezon ;)

Simplu și gustos, doar răbdare să aveți! 😉

Spor și poftă bună!

Ingrediente Pulpe de curcan cu verdețuri și usturoi, gătite lent

Pulpe de curcan 2 bucăți, Ulei de măsline cca. 2 linguri, Condimente pentru marinare uscata de la Fuchs RUB cu usturoi (usturoi prăjit, piper, ceapă deshidratată, boia, ghimbir, chimen, pătrunjel, coriandru, curcuma, cuișoare, schinduf, fenicul, pudră de mustar, sare de mare, zahăr din trestie) cca. 2 linguri,

Categorii