Pulpe de gaina cu kapia -pregatite la slow cooker CrocK Pot

Reteta culinara Pulpe de gaina cu kapia -pregatite la slow cooker CrocK Pot din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de gaina cu kapia -pregatite la slow cooker CrocK Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de gaina cu kapia -pregatite la slow cooker CrocK Pot

 

 Daca esti cu spirit practic nu gatesti un singur fel de mancare . In acelasi timp ai preparat o ciorba https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-gaina-cu-mazare-tarhon-si-iaurt-la-slow-cooker-crock-pot-94104.html si bonus , carnea este pregatita pentru un al doilea fel de mancare .

 

INGREDIENTE
4 pulpe de gaina fierte in zeama pentru ciorba https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-gaina-cu-mazare-tarhon-si-iaurt-la-slow-cooker-crock-pot-94104.html 1 ardei kapia 1 lingura condiment Harissa[cilly, coriandru, chimen , usturoi , boia dulce ] 1 lingurita oregano uscat 1/2 lingurita piper negru macinat 3 linguri ulei masline sare de mare grunjuroasa Pulpele de gaina fierte in zeama pentru ciorba se ung cu ulei de masline Se condimenteaza carnea cu harissa , piper negru si oregano . Folositi amestecuri de piper diferite si ardei iute . Veti obtine arome picante memorabile . Deasupra se presara sare mare grunjuroasa . Distriuiti deasupra kapia taiat inele .Regret ca nu am pus mai mult pentru ca au dat carnii gustul deosebit de ardei copt. Ardeiul trebuie si el amestecat cu putin ulei de masline si sarat . Dati carnea la cuptor 10-15 minute la grill -280 grade Celsius . Supravegheati rumenirea si scoateti tava cu carne din cuptor chiar si mai devreme daca ati obtinut rezultatul dorit . Serviti friptura de gaina cu salata preferata . Daca doriti puteti sa alaturati orice garnitura dorita . Pofta buna !!!

Ingrediente Pulpe de gaina cu kapia -pregatite la slow cooker CrocK Pot

4 pulpe de gaina fierte in zeama pentru ciorba https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-gaina-cu-mazare-tarhon-si-iaurt-la-slow-cooker-crock-pot-94104.html

1 ardei kapia

1 lingura condiment Harissa[cilly, coriandru, chimen , usturoi , boia dulce ]

1 lingurita oregano uscat

1/2 lingurita piper negru macinat

3 linguri ulei masline

sare de mare grunjuroasa

Categorii