Pulpe de pui cu măsline și vegetale

Reteta culinara Pulpe de pui cu măsline și vegetale din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Pulpe de pui cu măsline și vegetale

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu măsline și vegetale

 

Pulpele de pui fierte incet, insotite de masline verzi umplute cu migdale si miez de legume ne-au incantat zilele trecute papilele gustative.   Din nou, au fost foarte fragede și gustoase.

Pulpe de pui 4 -6 bucati, Telina 4 tulpini, Masline verzi umplute cu migdale aprox. 150 g, ardei Kapia 1 bucata, rosii galbene 1 bucata, Usturoi 1 cap, Ceapa rosie 1 bucata, Kaiser aprox. 150 g, Ulei de măsline cu busuioc, Vin alb demisec cca. 250 ml, 1 condiment de pui ligurian.

Pulpele se spală, se curăță de pene rămase, apoi se pun în vasul ceramic de pe CrockPot.

Se condimentează cu ulei, condimente pentru pui și vin.

Legumele se spala, se curata si se toaca grosier.

Usturoiul se lasa in coaja si se taie felii rotunde din tot capul.

Peste pulpele condimentate se aseaza felii de ardei kapia, rosiile, felii de usturoi, masline intregi umplute cu miez de migdale, ceapa rosie feliata, tulpini de telina, taiate in patru si felii de kaiser.

Setați aparatul la programul High pentru 4 ore. Simplu și gustos, gătire lentă, fără bătăi de cap. Daca intre timp ai mers la alte joburi, coapsele tale vor ramane calde pana cand vei deconecta aparatul de la sursa de curent.

Pulpele se savurează cu legume fierte ca atare, sau însoțite de garnitura preferată.

 

Bafta si bafta!

Ingrediente Pulpe de pui cu măsline și vegetale

Pulpe de pui 4 -6 bucăți, Apio 4 tije, Măsline verzi umplute cu migdale cca. 150 g, Ardei kapia 1 bucată, Roșie galbenă 1 bucată, Usturoi 1 căpățână, Ceapă roșie 1 bucată, Kaiser cca. 150 g, Ulei de măsline cu busuoic, Vin alb demisec cca. 250 ml, Condiment pentru pui 1 ligură.

Categorii