Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot
Pulpele de pui fierte incet, insotite de masline verzi umplute cu migdale si miez de legume ne-au incantat zilele trecute papilele gustative. Din nou, au fost foarte fragede și gustoase.
Pulpe de pui 4 -6 bucăți, țelină 4 tulpini, Masline verzi umplute cu migdale cca. 150 g, Ardei Kapia 1 bucată, galben roșu 1 bucată, Usturoi 1 cap, Ceapa rosie 1 bucata, Kaiser aprox. 150 g, Ulei de masline cu busuioc, Vin alb demisec cca. 250 ml, 1 condiment pentru pui.Pulpele sunt spălate, curățate de eventualele pene rămase, apoi introduse în vasul ceramic al aragazului lent Crock Pot .
Se condimentează cu ulei, condimente pentru pui și vin.
Legumele se spala, se curata si se toaca grosier.
Usturoiul se lasa in coaja si se taie felii rotunde din tot capul.
Peste pulpele condimentate se aseaza felii de ardei kapia, rosiile, felii de usturoi, masline intregi umplute cu miez de migdale, ceapa rosie feliata, tulpini de telina, taiate in patru si felii de kaiser.
Setați aparatul la programul High pentru 4 ore. Simplu și gustos, gătire lentă, fără bătăi de cap. Daca intre timp ai mers la alte joburi, coapsele tale vor ramane calde pana cand vei deconecta aparatul de la sursa de curent.
Pulpele se savurează cu legume fierte ca atare, sau însoțite de garnitura preferată.
Bafta si bafta!
Ingrediente Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot
Pulpe de pui 4 -6 bucăți,
Apio 4 tije,
Măsline verzi umplute cu migdale cca. 150 g,
Ardei kapia 1 bucată,
Roșie galbenă 1 bucată,
Usturoi 1 căpățână,
Ceapă roșie 1 bucată,
Kaiser cca. 150 g,
Ulei de măsline cu busuoic,
Vin alb demisec cca. 250 ml,
Condiment pentru pui 1 ligură.