Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Reteta culinara Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot...
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Nooo, o nouă lună, o nouă provocare, detalii aveți aici http://panacris.blogspot.ro/2016/03/provocarea-cutia-misterelor-mistery-box.html Lista misterioasă propusă de mine conține: Alliaceae (ceapă verde, usturoi verde, leurdă, chives, ceapă galbenă/roșie/albă), salate de sezon (verde, roma, valeriană, rucola, andive, spanac, untișor), ridichii, tuberculi (cartofi roșii/albi/violet/dulci/napi), rădăcinoase, carne de iepure/rață, oua, faina, lactate, citrice (limete, lămâie, portocale, grapefruit roșu/galben, pomelo, sweetie) și ingredientul vedetă: FISTIC-ul ;) Sper că v-am atras atenția, nu-i deloc greu, doar un pic cam costisitoare rețeta, recunosc ;) dar e tare savuroasă și un pic mai specială ;) Spor și poftă bună!
Ingrediente Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Pulpe de rață 2 bucăți,
Sos de soia 2 linguri,
Ulei de măsline extravirgin 2 linguri,
Sare de Hymalaya 1 linguriță,
Piper proaspăt măcinat,
Brânză brie 100 g,
Fistic copt și sărat decojit, cca. 100 g,
Condiment pentru rață cu portocale și lămâie,
Unt cca. 50 g,
Coajă de la 1 portocală,
Bere fără acool 200 ml.